Over ons

Onze passie: techniek

Werken bij DKC Totaaltechniek betekent werken binnen een gevarieerd team van enthousiaste jonge en ervaren collega’s die met plezier samen werken binnen de afdelingen Installatietechniek, Koudetechniek, Elektrotechniek, Meet-en Regeltechniek, Kleinschalig werk en Service & Onderhoud.

DKC Totaaltechniek is meer dan de optelsom van persoonlijke kwaliteiten van onze mensen. Door samen te denken, ontwikkelen en werken realiseren wij mooie en uitdagende opdrachten, techniek en uitvoering waar onze klanten blijvend van genieten dankzij service en onderhoud. Samenwerken is essentieel in onze aanpak. Het resultaat is totaaltechniek.

DKC groeit!

Sinds maart 2021 maakt Van Santvoort enovatieve installaties deel uit van de DKC familie. Van Santvoort enovatieve installaties uit Berlicum heeft in DKC een bedrijf gevonden dat dezelfde kernwaarden als een familiebedrijf heeft. Een bedrijf met een visie op de lange termijn, een fijn bedrijf voor medewerkers en een betrouwbare en prettige partner voor klanten. Door de uitbreiding is de expertise van DKC op het gebied van elektrotechniek in belangrijke mate versterkt.

Dkc
Dkc

Werken bij Van Santvoort Enovatieve Installaties

Werken bij Van Santvoort enovatieve installaties (onderdeel van DKC Totaaltechniek) betekent elke dag actief zijn in jouw favoriete vakgebied: de elektrotechniek. Maar het betekent ook dat je werkt met leuke collega’s, en lid kunt worden van onze superactieve personeelsvereniging. En wat te denken van al die kansen en mogelijkheden die je krijgt om te blijven leren, ontwikkelen en groeien? Of je nu recht van school komt, of juist een brok ervaring hebt: bij en met ons werk je aan de ontwikkeling van de techniek én aan die van jezelf.

Werk mee aan onze projecten

DKC Totaaltechniek realiseert de meest uiteenlopende projecten op het gebied van installatietechniek, koudetechniek, elektrotechniek en meet-& regeltechniek. Eigenlijk overal, want techniek ís overal. Natuurlijk bieden wij op al onze projecten ook service- en onderhoudscontracten aan.

Redefine Meat

Installatietechniek

Video afspelen
Video afspelen

DHL Weert

Installatietechniek

Cups 4 You

Koudetechniek

Video afspelen
Video afspelen

WeGrow

Klimaatsimulatie

Schotpoort

Klimaatsimulatie

Video afspelen
Video afspelen

Chefs Culinar

Installatietechniek