Hoe kunnen wij helpen in jouw ontwikkeling?

Start je carrière bij DKC Totaaltechniek met ons uitgebreide ontwikkelplan. Wij begeleiden je stap voor stap in jouw professionele reis.

Jouw groei is onze prioriteit

Persoonlijk ontwikkelplan

Bij ons krijg je een op maat gemaakt ontwikkelplan dat is afgestemd op jouw ambities en vaardigheden.

Begeleiding & ondersteuning

Profiteer van de expertise en begeleiding van onze ervaren professionals.

Uitdaging & groei

Werk aan uitdagende projecten en groei binnen een innovatief en vooruitstrevend bedrijf.

Ontwikkel jouw talenten bij DKC

Bij DKC Totaaltechniek is jouw groei onze prioriteit. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren of door wilt groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden. Vertel ons wat jij graag wilt bereiken in jouw carrière, en ontdek hoe je bij ons je professionele dromen kunt realiseren in een ondersteunende werkomgeving. Heb je interesse? Vul dan het korte vragenformulier in!

Ontwikkeling

Vragen?

Marvin helpt jou op weg!

Collega's over hun groei bij DKC Totaaltechniek

Video afspelen

“Om als werkvoorbereider aan de gang te gaan bij DKC heb ik veel ervaring opgedaan buiten op de bouw. Dingen in je opnemen, vooral kennis opdoen van oudere monteurs. Die punten neem je allemaal weer mee om als werkvoorbereider aan de gang te gaan op kantoor.”

Luke
Werkvoorbereider

“Ik ben in 1996 als hulpmonteur bij DKC begonnen, haalde mijn diploma’s, en kwam in 1999 officieel in dienst. Van daar ben ik doorgegroeid naar 1e monteur. Tot op heden werk ik hier na al die jaren nog steeds met veel plezier.”

Marcel
1e Monteur Werktuigbouwkunde

Video afspelen

Over DKC Totaaltechniek

Al 60 jaar is DKC Totaaltechniek een begrip in Nijmegen en haar wijde omgeving. We zijn gespecialiseerd in installatietechniek met onder meer de disciplines werktuigbouwkunde, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek zijn we in staat om voor allerlei projecten installaties op maat te maken.

Daar ligt dan ook onze kracht: wij zoeken niet alleen een passende oplossing – we vinden hem ook. DKC Totaaltechniek gaat geen uitdaging uit de weg. Sterker nog: we zoeken ze juist op. De tijd waarin we leven vraagt namelijk om een scherpe blik en een flinke dosis voortschrijdend inzicht. De ontwikkelingen binnen de maatschappij vragen om innovatie en duurzaamheid. We bundelen onze disciplines dan ook met maar één doel: het ontwikkelen van installaties die voldoen aan verwachtingen op het gebied van prestatie, energiezuinigheid en kostenbeheersing. Daarnaast leveren we service en onderhoud voor alle gebouwgebonden installaties, zodat deze langer meegaan. Wel zo prettig.

Werkgebieden

Installatietechniek
Koudetechniek
Meet- en Regeltechniek
Elektrotechniek
Klimaatsimulatie
Service & onderhoud
KSW (korte projecten)

Kennis maken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Kom vrijblijvend en laagdrempelig een bakkie koffie of thee drinken en maak kennis met DKC Totaaltechniek.

Ontwikkeling