Aan welk project wil jij werken?

Durf te dromen, durf te doen.

Kies zelf jouw volgende project!

Bij DKC Totaaltechniek geloven we dat de passie van onze mensen leidt tot de beste resultaten. Daarom willen we dat jij de vrijheid hebt om waar mogelijk zelf te kiezen aan welk project je werkt. Met welk project wil jij aan de slag? Vertel het ons!

Vragen?

Marvin helpt jou op weg!

Projecten waar wij trots op zijn

Neem een kijkje bij enkele van onze projecten. Wat past het beste bij jou?

Video afspelen

DHL Weert

Installatietechniek

Redefine Meat

Installatietechniek

Video afspelen
Video afspelen

WeGrow

Klimaatsimulatie

Cups 4 You

Koudetechniek

Video afspelen
Video afspelen

Chefs Culinar

Installatietechniek

Schotpoort

Klimaatsimulatie

Video afspelen
"Wekelijks kom ik op leuke locaties waar ik normaliter niet kom. Mooie projecten, de nieuwste technieken, verduurzaming, leuke collega’s en een organisatie die luistert naar mijn wensen."

Marcel
Monteur

Wij bieden jou:

Opleidingen & cursussen

Als jij jezelf wil ontwikkelen, dan faciliteren wij dit met plezier. Van losse cursussen tot volledige opleidingen.

Toffe projecten

Duurzaamheid en de nieuwste technieken, dat vinden wij belangrijk. Elk project wordt vanaf nul opgepakt tot kwalitatieve oplevering.

Vrijheid in je werk

Binnen onze processen krijg je vrijheid om je werk in te richten op een manier die voor jou werkt. Je werk doen, zonder dat iemand over je schouder meekijkt.

Over DKC Totaaltechniek

Al 60 jaar is DKC Totaaltechniek een begrip in Nijmegen en haar wijde omgeving. We zijn gespecialiseerd in installatietechniek met de disciplines werktuigbouwkunde, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek zijn we in staat om voor allerlei projecten installaties op maat te maken.

Daar ligt dan ook onze kracht: wij zoeken niet alleen een passende oplossing – we vinden hem ook. DKC Totaaltechniek gaat geen uitdaging uit de weg. Sterker nog: we zoeken ze juist op. De tijd waarin we leven vraagt namelijk om een scherpe blik en een flinke dosis voortschrijdend inzicht. De ontwikkelingen binnen de maatschappij vragen om innovatie en duurzaamheid. We bundelen onze disciplines dan ook met maar één doel: het ontwikkelen van installaties die voldoen aan verwachtingen op het gebied van prestatie, energiezuinigheid en kostenbeheersing. Daarnaast leveren we service en onderhoud voor alle gebouwgebonden installaties, zodat deze langer meegaan. Wel zo prettig.

Werkgebieden

Installatietechniek
Koudetechniek
Elektrotechniek
Klimaatsimulatie
Service & onderhoud
KSW (korte projecten)

Koffie?

Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met DKC Totaaltechniek.